Det du trenger innen HR

Sariba AS er et konsulenthus som lever av å gjøre hverdagen enklere og bedre for ansatte, ledere og for deg som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-Strategi, HR-Prosesser og HR-Teknologi.

Vi startet opp i år 2000 og har i år 24 årsjubileum. Det er vi selvsagt veldig stolte av. Vi kan, med hånden på hjertet si, at vi i løpet av de to siste tiårene har opparbeidet oss verdifull dybde- og breddeerfaring innen HR-faget. Vi har vært med på hele digitaliseringsreisen og kjenner derfor til de utfordringene dette har gitt, samt hvilke enorme gevinster de som har deltatt på reisen har høstet. 

Ledere og medarbeidere som får til mer

All erfaringen vi har opparbeidet oss tar vi med oss inn i vårt arbeide, og vi deler mer enn gjerne vår kunnskap med deg. Våre tjenester og løsninger er basert på beste praksis, og gjenbrukbare modeller og metoder. På denne måten sørger vi for at du får nettopp det du trenger, og at både ledere og medarbeidere får til mer.

Saribafamilien

Saribafamilien består i dag av over 100 unike kollegaer, og vi vokser stadig. Hos oss jobber både konsulenter, konsulentsjefer og prosjektledere. Noen jobber med salg, andre med økonomi og administrasjon, og til sammen er vi en god blanding med ulike mennesker som utfyller hverandre svært godt.  Du finner oss i Norge, hvor vi har kontorer i Oslo og Stavanger, i Sverige og i Spania hvor vi har kontor i Madrid og i Granada.

SAP Partner

I 2024 mottok vi utmerkelsen SAP Innovation Partner of the year. Dette er en utmerkelse som henger høyt i vår bransje, og en utmerkelse vi er veldig stolte over. Vi er selvsagt SAP Gold Partner, SAP Service Partner, SAP SuccessFactors Partner og SAP VAR Reseller. Grunnen til at vi jobber så tett med SAP er at vi mener at de leverer de aller beste produktene innen HR. I tillegg til å jobbe tett med SAP, har vi også en rekke andre offisielle partnere. Disse partnerskapene gjør at vi kan støtte deg igjennom alle stegene i HR-prosessen, og tilby deg de beste løsningene markedet har å by på. 

ikon

Verdi

Gi varig verdiskapning til kunder og ansatte gjennom deling, innsikt og prestasjoner

oransje Phone

Kommunikasjon

Oppnå god kommunikasjon med avstemte forventninger og nøyaktig utførelse

Lære

Kompetanse

Søke kompetanse, bruke kunnskapen og dele erfaringer

ikon

Samspill

Få til gjensidig samspill med åpenhet, omtanke, respekt og ansvar

Våre mål

Vårt mål er å bidra til varig verdiskapning for kunder og ansatte.
Det gjør vi ved å:

  • styrke HR-ressursene i virksomheten så de spiller på lag med sine ansatte
  • bistå i utforming av HR-strategi og mål
  • levere fremragende og brukervennlige HR-løsninger
  • effektivisere og målstyre HR-prosessene så de fungerer på alle flater
  • styrke ledere og organisasjon så de presterer bedre over tid

Vi hjelper mennesker med å få til mer og leverer teknologi som gjør det mulig.

Bli kjent med oss

I Sariba legger vi vekt på mennesker og personlighet – her kan du bli bedre kjent med våre dyktige medarbeidere.

Menneskene Partnere